Публікація:
Мультимедійний стрілецький тренажер з інтерактивним анімаційним сюжетом

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2021

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Розглянуто і проаналізовано різні аналоги стрілецьких тренажерів та комп'ютерних засобів 3д моделювання, анімації і ігрових движків. З використанням ігрового движка Unreal Engine створений проект анімаційного сюжету для мультимедійного стрілецького тренажера. В роботі досліджена практична і економічна ефективність використання комп'ютерних засобів 3д моделювання, анімації та движків мультимедійних комп'ютерних ігор для створення тренувальних сюжетів найбільш наближених до реальних бойових дій у мультимедійних комплексах стрілецької підготовки. Отримані результати демонструють високу ефективність використаного методу створення анімаційних сюжетів.

Опис

Ключові слова

анімаційний сюжет, 3D моделювання, анімація, движок мультимедійних комп'ютерних ігор, unreal engine, мультимедійний стрілецький тренажер, стрілецька підготовка

Бібліографічний опис

Логвінов О. С. Мультимедійний стрілецький тренажер з інтерактивним анімаційним сюжетом : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 171 Електроніка / О. С. Логвінов ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2021. – 85 с.

DOI