Публікація: Дослідження можливостей адитивного друку у харчовій промисловості
Завантаження...
Дата
2020
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавництво
Анотація
В результаті досліджень було запропоновано набір критеріїв для комплексної оцінки ефективності роботи та продукції пристроїв адитивного друку харчовими матеріалами. На підставі сформульованого набору критеріїв було запропоновано методику, за якою можна кількісно оцінити рівень ефективності певної технології методом порівняльного аналізу. Наведено рекомендації щодо застосування розробленої методики, та проведено оцінку ефективності методики з сформульованим набором критеріїв. Проведено економічне обґрунтування дослідження
Опис
Ключові слова
адитивний друк, пристрої адитивного друку, оцінка ефективності технології адитивного друку, метод аналіза ієрархій
Бібліографічний опис
Романько К. С. Дослідження можливостей адитивного друку у харчовій промисловості : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 186 Видавництво та поліграфія / К. С. Романько ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 65 с.