Публікація:
Дослідження можливостей адитивного друку у харчовій промисловості

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

В результаті досліджень було запропоновано набір критеріїв для комплексної оцінки ефективності роботи та продукції пристроїв адитивного друку харчовими матеріалами. На підставі сформульованого набору критеріїв було запропоновано методику, за якою можна кількісно оцінити рівень ефективності певної технології методом порівняльного аналізу. Наведено рекомендації щодо застосування розробленої методики, та проведено оцінку ефективності методики з сформульованим набором критеріїв. Проведено економічне обґрунтування дослідження

Опис

Ключові слова

адитивний друк, пристрої адитивного друку, оцінка ефективності технології адитивного друку, метод аналіза ієрархій

Цитування

Романько К. С. Дослідження можливостей адитивного друку у харчовій промисловості : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 186 Видавництво та поліграфія / К. С. Романько ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 65 с.

DOI

Схвалення

Рецензія

Доповнено

На які посилаються