Публікація:
Дослідження можливостей адитивного друку у харчовій промисловості

dc.contributor.authorРоманько, К. С.
dc.date.accessioned2021-03-27T10:37:45Z
dc.date.available2021-03-27T10:37:45Z
dc.date.issued2020
dc.description.abstractВ результаті досліджень було запропоновано набір критеріїв для комплексної оцінки ефективності роботи та продукції пристроїв адитивного друку харчовими матеріалами. На підставі сформульованого набору критеріїв було запропоновано методику, за якою можна кількісно оцінити рівень ефективності певної технології методом порівняльного аналізу. Наведено рекомендації щодо застосування розробленої методики, та проведено оцінку ефективності методики з сформульованим набором критеріїв. Проведено економічне обґрунтування дослідженняuk_UA
dc.identifier.citationРоманько К. С. Дослідження можливостей адитивного друку у харчовій промисловості : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 186 Видавництво та поліграфія / К. С. Романько ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 65 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://openarchive.nure.ua/handle/document/15145
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectадитивний друкuk_UA
dc.subjectпристрої адитивного друкуuk_UA
dc.subjectоцінка ефективності технології адитивного друкуuk_UA
dc.subjectметод аналіза ієрархійuk_UA
dc.titleДослідження можливостей адитивного друку у харчовій промисловостіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
2020_M_MST_Romanko_KS.pdf
Розмір:
1.92 MB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
Назва:
license.txt
Розмір:
9.42 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: