Публікація: Дослідження можливостей адитивного друку у харчовій промисловості
dc.contributor.author | Романько, К. С. | |
dc.date.accessioned | 2021-03-27T10:37:45Z | |
dc.date.available | 2021-03-27T10:37:45Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.description.abstract | В результаті досліджень було запропоновано набір критеріїв для комплексної оцінки ефективності роботи та продукції пристроїв адитивного друку харчовими матеріалами. На підставі сформульованого набору критеріїв було запропоновано методику, за якою можна кількісно оцінити рівень ефективності певної технології методом порівняльного аналізу. Наведено рекомендації щодо застосування розробленої методики, та проведено оцінку ефективності методики з сформульованим набором критеріїв. Проведено економічне обґрунтування дослідження | uk_UA |
dc.identifier.citation | Романько К. С. Дослідження можливостей адитивного друку у харчовій промисловості : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 186 Видавництво та поліграфія / К. С. Романько ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 65 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://openarchive.nure.ua/handle/document/15145 | |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | адитивний друк | uk_UA |
dc.subject | пристрої адитивного друку | uk_UA |
dc.subject | оцінка ефективності технології адитивного друку | uk_UA |
dc.subject | метод аналіза ієрархій | uk_UA |
dc.title | Дослідження можливостей адитивного друку у харчовій промисловості | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dspace.entity.type | Publication |
Файли
Оригінальний пакет
1 - 1 з 1
Завантаження...
- Назва:
- 2020_M_MST_Romanko_KS.pdf
- Розмір:
- 1.92 MB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 9.42 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: