Публікація: Розробка фірмового стилю для закладу «Міністерство десертів»
Завантаження...
Дата
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою бакалаврської роботи є розробка фірмового стилю для кондитерської. Під час виконання кваліфікаційної роботи було проаналізовано технічне завдання, проведено аналітичне дослідження літератури за темою кваліфікаційної роботи. При виконанні практичної частини завдання було опрацьовано концепцію закладу, підібрано назву, створено основні константи фірмового стилю, а також створено та інтегровано дизайн системи. До кваліфікаційної роботи включено розділи для всіх технологічних процесів створення брендингу. Аналіз та обґрунтування програмного забезпечення для виконання кваліфікаційної роботи. Також була виконана економічна частина завдання зі створенням бізнес-плану та складанням калькуляції собівартості та ціни.
Опис
Ключові слова
фірмовий стиль, стиль для кондитерської
Цитування
Косюк І. М. Розробка фірмового стилю для закладу «Міністерство десертів» : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 186 – Видавництво та поліграфія / І. М. Косюк; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2023. – 68 с.