Публікація:
Розробка фірмового стилю для закладу «Міністерство десертів»

dc.contributor.authorКосюк, І. М.
dc.date.accessioned2025-12-01T10:06:10Z
dc.date.issued2023
dc.description.abstractМетою бакалаврської роботи є розробка фірмового стилю для кондитерської. Під час виконання кваліфікаційної роботи було проаналізовано технічне завдання, проведено аналітичне дослідження літератури за темою кваліфікаційної роботи. При виконанні практичної частини завдання було опрацьовано концепцію закладу, підібрано назву, створено основні константи фірмового стилю, а також створено та інтегровано дизайн системи. До кваліфікаційної роботи включено розділи для всіх технологічних процесів створення брендингу. Аналіз та обґрунтування програмного забезпечення для виконання кваліфікаційної роботи. Також була виконана економічна частина завдання зі створенням бізнес-плану та складанням калькуляції собівартості та ціни.
dc.identifier.citationКосюк І. М. Розробка фірмового стилю для закладу «Міністерство десертів» : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 186 – Видавництво та поліграфія / І. М. Косюк; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2023. – 68 с.
dc.identifier.urihttps://openarchive.nure.ua/handle/document/33257
dc.language.isouk
dc.subjectфірмовий стиль
dc.subjectстиль для кондитерської
dc.titleРозробка фірмового стилю для закладу «Міністерство десертів»
dc.typeOther
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакунок

Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
2023_БАК-МСТ-КОСЮК-ІМ.pdf
Розмір:
2.02 MB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Пакунок ліцензії

Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
license.txt
Розмір:
10.74 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: