Публікація:
Технологія додрукарської підготовки харчової етикетково-пакувальної продукції

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Метою кваліфікаційної роботи є розробка технології виготовлення харчової єтикетково-пакувальної продукції. В роботі проведено аналіз стану техніки та технологій у області флексографії, розроблена структурна схема технологічного процесу виготовлення етикетки. Розроблено технології додрукарської підготовки та друку етикетки флексографським способом. Для виготовлення друкарських форм обґрунтований вибір цифрової технології обладнання, обрані режими основних операцій. Вибрано апаратне та програмне забезпечення для додрукарської підготовки, проведено аналіз техніко-економічної ефективності виготовлення друкарських форм.

Опис

Ключові слова

харчова продукції, єтикетково-пакувальна продукція

Цитування

Токаренко Р. О. Технологія додрукарської підготовки харчової етикетково-пакувальної продукції: пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 186 – Видавництво та поліграфія / Р. О. Токаренко; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2023. – 66 с.

DOI

Схвалення

Рецензія

Доповнено

На які посилаються