Публікація: Технологія додрукарської підготовки харчової етикетково-пакувальної продукції
Завантаження...
Дата
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою кваліфікаційної роботи є розробка технології виготовлення харчової єтикетково-пакувальної продукції. В роботі проведено аналіз стану техніки та технологій у області флексографії, розроблена структурна схема технологічного процесу виготовлення етикетки. Розроблено технології додрукарської підготовки та друку етикетки
флексографським способом. Для виготовлення друкарських форм обґрунтований вибір цифрової технології обладнання, обрані режими основних операцій. Вибрано апаратне та програмне забезпечення для додрукарської підготовки, проведено аналіз техніко-економічної ефективності виготовлення друкарських форм.
Опис
Ключові слова
харчова продукції, єтикетково-пакувальна продукція
Цитування
Токаренко Р. О. Технологія додрукарської підготовки харчової етикетково-пакувальної продукції: пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 186 – Видавництво та поліграфія / Р. О. Токаренко; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2023. – 66 с.