Публікація: Технологія додрукарської підготовки харчової етикетково-пакувальної продукції
| dc.contributor.author | Токаренко, Р. О. | |
| dc.date.accessioned | 2025-11-30T08:30:24Z | |
| dc.date.issued | 2023 | |
| dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є розробка технології виготовлення харчової єтикетково-пакувальної продукції. В роботі проведено аналіз стану техніки та технологій у області флексографії, розроблена структурна схема технологічного процесу виготовлення етикетки. Розроблено технології додрукарської підготовки та друку етикетки флексографським способом. Для виготовлення друкарських форм обґрунтований вибір цифрової технології обладнання, обрані режими основних операцій. Вибрано апаратне та програмне забезпечення для додрукарської підготовки, проведено аналіз техніко-економічної ефективності виготовлення друкарських форм. | |
| dc.identifier.citation | Токаренко Р. О. Технологія додрукарської підготовки харчової етикетково-пакувальної продукції: пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 186 – Видавництво та поліграфія / Р. О. Токаренко; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2023. – 66 с. | |
| dc.identifier.uri | https://openarchive.nure.ua/handle/document/33176 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.subject | харчова продукції | |
| dc.subject | єтикетково-пакувальна продукція | |
| dc.title | Технологія додрукарської підготовки харчової етикетково-пакувальної продукції | |
| dc.type | Other | |
| dspace.entity.type | Publication |
Файли
Оригінальний пакунок
1 - 1 з 1
Завантаження...
- Назва:
- 2023_БАК-МСТ-ТОКАРЕНКО-РО.pdf
- Розмір:
- 1.78 MB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Пакунок ліцензії
1 - 1 з 1
Завантаження...
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 10.74 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: