Публікація:
Технологія додрукарської підготовки харчової етикетково-пакувальної продукції

dc.contributor.authorТокаренко, Р. О.
dc.date.accessioned2025-11-30T08:30:24Z
dc.date.issued2023
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є розробка технології виготовлення харчової єтикетково-пакувальної продукції. В роботі проведено аналіз стану техніки та технологій у області флексографії, розроблена структурна схема технологічного процесу виготовлення етикетки. Розроблено технології додрукарської підготовки та друку етикетки флексографським способом. Для виготовлення друкарських форм обґрунтований вибір цифрової технології обладнання, обрані режими основних операцій. Вибрано апаратне та програмне забезпечення для додрукарської підготовки, проведено аналіз техніко-економічної ефективності виготовлення друкарських форм.
dc.identifier.citationТокаренко Р. О. Технологія додрукарської підготовки харчової етикетково-пакувальної продукції: пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 186 – Видавництво та поліграфія / Р. О. Токаренко; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2023. – 66 с.
dc.identifier.urihttps://openarchive.nure.ua/handle/document/33176
dc.language.isouk
dc.subjectхарчова продукції
dc.subjectєтикетково-пакувальна продукція
dc.titleТехнологія додрукарської підготовки харчової етикетково-пакувальної продукції
dc.typeOther
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакунок

Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
2023_БАК-МСТ-ТОКАРЕНКО-РО.pdf
Розмір:
1.78 MB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Пакунок ліцензії

Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
license.txt
Розмір:
10.74 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: