Публікація:
Оцінювання якості виробництва виробів кондитерських пряникових

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

ХНУРЕ

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

The work assessed the quality of confectionery production using the methods of a checklist, a quality histogram, and a cause-and-effect diagram (Ishikawa diagram). Based on the analysis, measures were proposed to improve product quality. The analysis also revealed that the biggest problem is controlling the level of fat content.

Опис

Ключові слова

кондитерський вироб, оцінювання якості виробництва

Цитування

Козлов Ю. В. Оцінювання якості виробництва виробів кондитерських пряникових / Ю. В. Козлов, А. Р. Молчанова // Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті : матеріали 29-го Міжнар. молодіж. форуму, 16–19 квітня 2025 р. – Харків : ХНУРЕ, 2025. – Т. 4. – С. 204–205.

DOI

Схвалення

Рецензія

Доповнено

На які посилаються