Публікація:
Оцінювання якості виробництва виробів кондитерських пряникових

dc.contributor.authorКозлов, Ю. В.
dc.contributor.authorМолчанова, А. Р.
dc.date.accessioned2025-05-12T07:32:25Z
dc.date.available2025-05-12T07:32:25Z
dc.date.issued2025
dc.description.abstractThe work assessed the quality of confectionery production using the methods of a checklist, a quality histogram, and a cause-and-effect diagram (Ishikawa diagram). Based on the analysis, measures were proposed to improve product quality. The analysis also revealed that the biggest problem is controlling the level of fat content.
dc.identifier.citationКозлов Ю. В. Оцінювання якості виробництва виробів кондитерських пряникових / Ю. В. Козлов, А. Р. Молчанова // Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті : матеріали 29-го Міжнар. молодіж. форуму, 16–19 квітня 2025 р. – Харків : ХНУРЕ, 2025. – Т. 4. – С. 204–205.
dc.identifier.urihttps://openarchive.nure.ua/handle/document/31147
dc.language.isouk
dc.publisherХНУРЕ
dc.subjectкондитерський вироб
dc.subjectоцінювання якості виробництва
dc.titleОцінювання якості виробництва виробів кондитерських пряникових
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
RiM_2025_T4-204-205.pdf
Розмір:
236.49 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
Назва:
license.txt
Розмір:
9.55 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: