Публікація: Оцінювання якості виробництва виробів кондитерських пряникових
dc.contributor.author | Козлов, Ю. В. | |
dc.contributor.author | Молчанова, А. Р. | |
dc.date.accessioned | 2025-05-12T07:32:25Z | |
dc.date.available | 2025-05-12T07:32:25Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.description.abstract | The work assessed the quality of confectionery production using the methods of a checklist, a quality histogram, and a cause-and-effect diagram (Ishikawa diagram). Based on the analysis, measures were proposed to improve product quality. The analysis also revealed that the biggest problem is controlling the level of fat content. | |
dc.identifier.citation | Козлов Ю. В. Оцінювання якості виробництва виробів кондитерських пряникових / Ю. В. Козлов, А. Р. Молчанова // Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті : матеріали 29-го Міжнар. молодіж. форуму, 16–19 квітня 2025 р. – Харків : ХНУРЕ, 2025. – Т. 4. – С. 204–205. | |
dc.identifier.uri | https://openarchive.nure.ua/handle/document/31147 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ХНУРЕ | |
dc.subject | кондитерський вироб | |
dc.subject | оцінювання якості виробництва | |
dc.title | Оцінювання якості виробництва виробів кондитерських пряникових | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |
Файли
Оригінальний пакет
1 - 1 з 1
Завантаження...
- Назва:
- RiM_2025_T4-204-205.pdf
- Розмір:
- 236.49 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 9.55 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: