Публікація: Оцінювання якості виробництва виробів кондитерських пряникових
Завантаження...
Дата
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
ХНУРЕ
Анотація
The work assessed the quality of confectionery production using the methods of a checklist, a quality histogram, and a cause-and-effect diagram (Ishikawa diagram). Based on the analysis, measures were proposed to improve product quality. The analysis also revealed that the biggest problem is controlling the level of fat content.
Опис
Ключові слова
кондитерський вироб, оцінювання якості виробництва
Цитування
Козлов Ю. В. Оцінювання якості виробництва виробів кондитерських пряникових / Ю. В. Козлов, А. Р. Молчанова // Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті : матеріали 29-го Міжнар. молодіж. форуму, 16–19 квітня 2025 р. – Харків : ХНУРЕ, 2025. – Т. 4. – С. 204–205.