Публікація:
Дослідження та аналіз попиту для SRM-системи складського обліку кондитерського виробництва

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

У ході написання кваліфікаційної роботи були проведені наступні етапи: детальний аналіз обраної предметної області, дослідження альтернативних методів аналізу попиту ринку збуту кондитерської продукції, розробка модифікованого модулю складського обліку, функціональне моделювання, практична реалізація інформаційної системи та додаткових модулів. Результати роботи – інформаційна ситема, що спроможна аналізувати та прогнозувати ефективні ціни для покращення прибутковості виробництва., а також мати усі функціональні потреби для роботи такого типу виробництва.

Опис

Ключові слова

інформаційна система, інтерфейс доступу, система обліку, електронна комерціяцінова еластичність попиту, многокритеріальний вибір, статистичний аналіз

Цитування

Савченко С. С. Дослідження та аналіз попиту для SRM-системи складського обліку кондитерського виробництва : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 122 Комп’ютерні науки / С. С. Савченко ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2022. – 139 с.

DOI

Схвалення

Рецензія

Доповнено

На які посилаються