Публікація: Дослідження та аналіз попиту для SRM-системи складського обліку кондитерського виробництва
dc.contributor.author | Савченко, С. С. | |
dc.date.accessioned | 2023-03-23T19:29:35Z | |
dc.date.available | 2023-03-23T19:29:35Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.description.abstract | У ході написання кваліфікаційної роботи були проведені наступні етапи: детальний аналіз обраної предметної області, дослідження альтернативних методів аналізу попиту ринку збуту кондитерської продукції, розробка модифікованого модулю складського обліку, функціональне моделювання, практична реалізація інформаційної системи та додаткових модулів. Результати роботи – інформаційна ситема, що спроможна аналізувати та прогнозувати ефективні ціни для покращення прибутковості виробництва., а також мати усі функціональні потреби для роботи такого типу виробництва. | |
dc.identifier.citation | Савченко С. С. Дослідження та аналіз попиту для SRM-системи складського обліку кондитерського виробництва : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 122 Комп’ютерні науки / С. С. Савченко ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2022. – 139 с. | |
dc.identifier.uri | https://openarchive.nure.ua/handle/document/22449 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.subject | інформаційна система | |
dc.subject | інтерфейс доступу | |
dc.subject | система обліку | |
dc.subject | електронна комерціяцінова еластичність попиту | |
dc.subject | многокритеріальний вибір | |
dc.subject | статистичний аналіз | |
dc.title | Дослідження та аналіз попиту для SRM-системи складського обліку кондитерського виробництва | |
dc.type | Other | |
dspace.entity.type | Publication |
Файли
Оригінальний пакет
1 - 1 з 1
Завантаження...
- Назва:
- 2022_M_ST_Savchenko_SS.pdf
- Розмір:
- 2.44 MB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 9.64 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: