За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Розробка та розгортання інфокомунікаційної мережі у межах приміщення

Немає доступних мініатюр

Дата

2022

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Об`єкт проектування – сайт з мережним обладнанням написаний з використанням PHP, CSS та JS. Мета роботи – розробити сайт з мережним обладнанням для розгортання мережі офісу. Для розгортання корпоративної мережі офісу необхідно детально визначитися з проектом, визначитися з кількістю та якісними характеристиками обладнання, яке буде використовуватися, та для яких саме цілей. Щоб скоротити час в виборі такого обладнання, було створено сайт з усією необхідною технікою – стаціонарні комп’ютери, ноутбуки, маршрутизатори, комутатори, концентратори, в різній ціновій категорії та різними технічними арактеристиками.

Опис

Ключові слова

корпоративна мережа, роутер, комутатор, концентратор

Бібліографічний опис

Прачук І. С. Розробка та розгортання інфокомунікаційної мережі у межах приміщення : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 172 Телекомунікації та радіотехніка / І. С. Прачук ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2022. – 64 с.

DOI