За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Модель інформаційної взаємодії в мережах IoT

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2021

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Метою кваліфікаційної роботи є дослідження моделі інформаційної взаємодії сенсорних пристроїв в мережі IoT. У ході виконання кваліфікаційної роботи досліджується модель інформаційної взаємодії сенсорних пристроїв в мережі IoT. Такий підхід дозволяє говорити, що модель інформаційної взаємодії побудована з урахуванням фундаментальних характеристик технології IoT, що дозволяє адекватно оцінювати ймовірносно-часові характеристики інформаційної взаємодії. Комплекс математичних моделей поєднує аналітичний та статистичний методи моделювання, що дозволяє оцінити ймовірносно-часові характеристики передачі даних на всіх етапах інформаційної взаємодії в мережі IoT.

Опис

Ключові слова

бездротова сенсорна мережа, протокол, Wi-Fi

Бібліографічний опис

Нефедченко О. О. Модель інформаційної взаємодії в мережах IoT : пояснювальна записка до валіфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 123 Комп’ютерна інженерія / О. О. Нефедченко ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2021. – 65 с.

DOI