Публікація:
Механізм забезпечення захисту бізнесу в умовах гібридних загроз

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Розглянуто методологічні аспекти захисту підприємств в умовах гібридних загроз, розкритий сучасний стан гібридних впливів на бізнес- середовище та охарактеризована стійкість до гібридних загроз як складова економічної безпеки підприємства. Продемонстровано, що бізнес-спільнота та окремі компанії є невід'ємною частиною суспільства, а отже, і об'єктами гібридного впливу. Проаналізовано діяльність та напрями організації економічної безпеки ТОВ «Стройобзор», досліджено існуючі на підприємстві напрями організації економічної безпеки. Визначені шляхи підвищення безпеки бізнесу в умовах гібридних загроз та запропонований організаційно- методичний підхід до забезпечення захисту ТОВ «Стройобзор»

Опис

Ключові слова

економічний захист, гібридні загрози, гібридні впливи, система індикаторів, моніторинг загроз, вразливості бізнесу, критичні функції бізнесу

Бібліографічний опис

Єфіміна О. О. Механізм забезпечення захисту бізнесу в умовах гібридних загроз : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 073 Менеджмент / О. О. Єфіміна ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 68 с.

DOI