За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Потокова модель балансування навантаження в інфокомунікаційній мережі

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2021

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

У даній роботі запропоновано вдосконалену математичну модель балансування навантаження в інфокомунікаційній мережі, що відповідає принципам концепції Traffic Engineering. Для підвищення відмовостійкості в даній моделі, кожна мережа доступу підключена одночасно не до одного, а до декількох приграничних маршрутизаторів. Для покращення рівня балансування навантаження в інфокомунікаційній мережі, пропонується розподілити трафік на рівні доступу між декількома приграничними маршрутизаторами, що створюють віртуальний шлюз за замовчуванням. Забезпечення балансування навантаження дозволило підвищити продуктивність мережі та знизити верхній поріг використання каналів зв’язку.

Опис

Ключові слова

якість обслуговування, маршрутизація, балансування навантаження

Бібліографічний опис

Круглова А. О. Потокова модель балансування навантаження в інфокомунікаційній мережі / А. О. Круглова, А. С. Журавльова // ХIІІ Міжнародна науково-технічна конференція студентів та аспірантів «Перспективи розвитку інформаційно-телекомунікаційних технологій та систем» ПРІТС 2021: Збірник тез конференції. К.: КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2021. C. 402.

DOI