Кваліфікаційні роботи бакалаврів (Бак_МСТ)
Постійний URI для цієї колекції
Перегляд
Перегляд Кваліфікаційні роботи бакалаврів (Бак_МСТ) за темою "бренд"
Зараз показано 1 - 1 з 1
Результатів на сторінку
Варіанти сортування
Публікація Розробка фірмового стилю цукерні(2021) Кобахідзе, Д. Ф.У даній роботі проаналізовано особливості брендування кафе та цукерень та розроблено фірмовий стиль для кондитерської цукерок «Chocolate», а також реалізується її брендування. Для реалізації проектів фірмової продукції в роботі розроблено технологічні схеми виготовлення носіїв фірмового стилю; обґрунтовано вибір поліграфічного обладнання, обрано та розраховано матеріали для виготовлення фірмової продукції.Також здійснено економічне обґрунтування розробки, розраховано собівартість та ціну для кожного вид у продукції – акцидентної, рекламної та текстильної.