Публікація:
Розробка фірмового стилю цукерні

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2021

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

У даній роботі проаналізовано особливості брендування кафе та цукерень та розроблено фірмовий стиль для кондитерської цукерок «Chocolate», а також реалізується її брендування. Для реалізації проектів фірмової продукції в роботі розроблено технологічні схеми виготовлення носіїв фірмового стилю; обґрунтовано вибір поліграфічного обладнання, обрано та розраховано матеріали для виготовлення фірмової продукції.Також здійснено економічне обґрунтування розробки, розраховано собівартість та ціну для кожного вид у продукції – акцидентної, рекламної та текстильної.

Опис

Ключові слова

стиль, бренд

Бібліографічний опис

Кобахідзе Д. Ф. Розробка фірмового стилю цукерні: пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 186 – Видавництво та поліграфія / Д. Ф. Кобахідзе; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2021. – 87 с.

DOI