Публікація: Розробка фірмового стилю цукерні
Завантаження...
Дата
2021
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавництво
Анотація
У даній роботі проаналізовано особливості брендування кафе та цукерень та розроблено фірмовий стиль для кондитерської цукерок «Chocolate», а також реалізується її брендування. Для реалізації проектів фірмової продукції в роботі розроблено технологічні схеми виготовлення носіїв фірмового стилю; обґрунтовано вибір поліграфічного обладнання, обрано та розраховано матеріали для виготовлення фірмової продукції.Також здійснено економічне обґрунтування розробки, розраховано
собівартість та ціну для кожного вид у продукції – акцидентної, рекламної та текстильної.
Опис
Ключові слова
стиль, бренд
Бібліографічний опис
Кобахідзе Д. Ф. Розробка фірмового стилю цукерні: пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 186 – Видавництво та поліграфія / Д. Ф. Кобахідзе; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2021. – 87 с.