Публікація:
Технологія виготовлення паковання лімітованої серії чаю «Пори року»

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Мета даної кваліфікаційної роботи – це розробка оригінал-макетів та опис технології виготовлення серії паковань лімітованої серії чаю «Пори року». Пояснювальна записка охоплює повний комплекс дій, спрямованих на розробку та виготовлення комплекту споживчого паковання чаю. У роботі представлено аналітичний огляд аналогів і типів упаковок, технічна характеристика виробу, описано друкарські й післядрукарські процеси, використане обладнання, а також деталізовано етапи розробки оригінал макетів. Розглянуто економічне обґрунтування виробництва, розраховано витрати, визначено обсяги матеріалів, складено маршрутно-технологічну карту. Дослідження базується на актуальних стандартах і практиках сучасного пакувального дизайну.

Опис

Ключові слова

чай, споживче паковання, лімітована серія, офсетний друк, фольга, тиснення, упаковка, поліграфія, післядрукарська обробка

Цитування

Малихіна І. О. Технологія виготовлення паковання лімітованої серії чаю «Пори року» : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 186 Видавництво та поліграфія / І. О. Малихіна ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2025. – 64 с.

DOI

Схвалення

Рецензія

Доповнено

На які посилаються