Publication:
Розробка методики оцінювання якості морозива

Loading...
Thumbnail Image

Date

2025

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Research Projects

Organizational Units

Journal Issue

Abstract

Метою кваліфікаційної роботи є аналіз алгоритмів існуючих підходів оцінювання якості морозива та розробка структури та моделювання нової методики шляхом удосконаналення існуючих підходів. У даній магістерській роботі проаналізовано сучасні підходи оцінювання якості морозива, розглянуто їх основні недоліки та переваги, прийнято рішення про необхідність та актуальність удосконалення існуючих методик. Проведено дослідження літературних джерел щодо апробації результатів розробки методик, суміжних оцінюванню якості морозива. Сформовано покроковий алгоритм майбутньої методики шляхом побудови блок-схеми. Методику змодельовано за стандартом IDEF0 із використанням такого інструментального засобу як ERWin Process Modeller

Description

Keywords

оцінювання яксоті морозива, стандарт idef0, контекстна діаграма, декомпозиція, erwin process modeller

Citation

Гавриленко І. О. Розробка методики оцінювання якості морозива : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 175 – Інформаційно-вимірювальні технології / І. О. Гавриленко ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2025. – 53 с.

DOI