Publication: Розробка методики оцінювання якості морозива
Loading...
Date
2025
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз алгоритмів існуючих підходів оцінювання якості морозива та розробка структури та моделювання нової методики шляхом удосконаналення існуючих підходів. У даній магістерській роботі проаналізовано сучасні підходи оцінювання якості морозива, розглянуто їх основні недоліки та переваги, прийнято рішення про необхідність та актуальність удосконалення існуючих методик. Проведено дослідження літературних джерел щодо апробації результатів розробки методик, суміжних оцінюванню якості морозива. Сформовано покроковий алгоритм майбутньої методики шляхом побудови блок-схеми. Методику змодельовано за стандартом IDEF0 із використанням такого інструментального засобу як ERWin Process Modeller
Description
Keywords
оцінювання яксоті морозива, стандарт idef0, контекстна діаграма, декомпозиція, erwin process modeller
Citation
Гавриленко І. О. Розробка методики оцінювання якості морозива : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 175 – Інформаційно-вимірювальні технології / І. О. Гавриленко ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2025. – 53 с.