Публікація:
Пропозиції щодо удосконалення технічної експлуатації та ремонту радіоелектронних засобів озброєння в зоні ведення бойових дій в умовах ресурсних обмежень

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2024

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

НАСВ

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Для забезпечення скорочення часу технічного обслуговування та ремонту в доповіді пропонується застосування безпілотних літальних апаратів, спеціальних вимірювальних сигналів для визначення технічного стану РЗО та оптимізацію засобів вимірювальної техніки у складі контрольно-вимірювальної апаратури, оптимізацію закупівлі та (або) комплектації комплектів запасних інструментів та приладів, застосування адаптивних методів технічної діагностики та прогнозування технічного стану, удосконалення підготовки персоналу, що виконує операції технічного обслуговування та ремонту РЗО. Наведені можливі шляхи реалізації наданих пропозицій та розглянута їх ефективність.

Опис

Ключові слова

коефіцієнт надійності бойової роботи, коефіцієнт технічного використання, технічне обслуговування

Бібліографічний опис

Пропозиції щодо удосконалення технічної експлуатації та ремонту радіоелектронних засобів озброєння в зоні ведення бойових дій в умовах ресурсних обмежень / П. А. Дранник, Є. С. Рощупкін, С. В. Герасимов, С. В. Кукобко // Перспективи розвитку озброєння та військової техніки Сухопутних військ : збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції, 15-16 травня 2024 р. – Львів : НАСВ, 2024. – С. 33-34.

DOI