Публікація:
Дослідження побудови та застосування оптичних засобів вимірювання та можливості їх використання при розгортанні засобів ЗРК на необладнаній позиції

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2024

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

НАНГУ

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Досліджувалась апаратура ТіО ЗРК С-300В1. Встановлено, що вона, на відміну від сучасних засобів супутникової навігації, не схильна до впливу засобів радіоелектронної боротьби, але потребує постійного коригування при веденні маневреної протиповітряної оборони, що викликає додаткові витрати часу. Розглянуто питання можливості використання для розв’язання цієї задачі оптичних засобів. Наведені пропозиції щодо використання вказаних засобів при орієнтуванні ЗРК.

Опис

Ключові слова

орієнтування, засоби навігації, оптичні засоби

Бібліографічний опис

Дослідження побудови та застосування оптичних засобів вимірювання та можливості їх використання при розгортанні засобів ЗРК на необладнаній позиції / К. І. Вурста, Д. М. Крючков, О. Ф. Галицький, А. Б. Скорик, В. В. Джус // Актуальні проблеми діяльності складових сектору безпеки і оборони України в умовах особливих правових режимів: поточний стан та шляхи вирішення : тези Міжнародної науково-практичної конференції, 28 березня 2024 р. – Харків : Вид-во НАНГУ, 2024. – С. 465-466.

DOI