Публікація:
Інформаційні технології та інструменти – основа міждисциплінарної та багатопрофільної технічної та фізико-математичної освіти

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2024

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Видавництво Українського державного університету імені Михайла Драгоманова

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Доповідь присвячено аналізу впровадження інформаційних технологій в навчальний процес при підготовці фахівців технічних та фізико-математичних напрямків. Обговорюються питання реформування технічної та фізико-математичної освіти в бік міждисциплінарної та багатопрофільної. Розглядається можливість використання інформаційних технологій не тільки як зручного інструменту при організації та реалізації освітнього процесу для технічних та фізико-математичних напрямків, а й необхідного чинника, за допомогою якого формується синергія освіти, науки та підприємства. Запропоновано методи аналізу та прогнозування підвищення ефективності навчання на основі використання інформаційні технології, як основи міждисциплінарної освіти.

Опис

Ключові слова

мікроелектронна система, міждисциплінарна освіта

Бібліографічний опис

Стрілкова Т. О. Інформаційні технології та інструменти – основа міждисциплінарної та багатопрофільної технічної та фізико-математичної освіти / Т. О. Стрілкова // Світові освітні тренди: навчання впродовж життя в інформаційному суспільстві : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. присвяченої 190–річчю Університету та 50–річчю Інституту, 20–21 червня 2024 р. – К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2024. – С. 209-213.

DOI