Публікація:
Розроблення мобільного застосунку розпізнавання кулінарних страв для людей з вадами здоров’я

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Об’єктом роботи є процес розроблення мобільного застосунку розпізнавання кулінарних страв. Метою роботи є розроблення за допомогою згорткових нейронних мереж мобільного застосунку розпізнавання кулінарних страв для людей з вадами здоров’я. Проаналізовано різні методи розпізнавання зображень у мобільних застосунках, що є наразі найбільш використовуваними. Обрано підхід до виконання поставленої задачі, досліджено предметні області, за допомогою інструментів бібліотеки глибокого навчання PyTorch побудовано R-CNN, а також проаналізовано результати її тренування. У результаті виконання роботи розроблено мобільний застосунок для розпізнавання кулінарних страв

Опис

Ключові слова

розпізнавання їжі, класифікація зображень, розпізнавання зображень

Цитування

Подшивалова О. Є. Розроблення мобільного застосунку розпізнавання кулінарних страв для людей з вадами здоров’я : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 122 Комп’ютерні науки / О. Є. Подшивалова ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2024. – 59 с.

DOI

Схвалення

Рецензія

Доповнено

На які посилаються