Публікація:
Моделювання процесу управління фінансовою безпекою підприємств харчової галузі

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Метою кваліфікаційної роботи є визначення напрямків вдосконалення управління та шляхів підвищення рівня фінансової безпеки підприємства на основі вивчення теоретичних та практичних аспектів досліджуваної проблематики. В результаті дослідження проведено діагностику результатів управління фінансовою безпекою підприємств харчової галузі, розроблено модель бізнес-процесу управління фінансовою безпекою, проаналізовано фактори впливу на цей процес та надано рекомендації щодо удосконалення процесу управління фінансовою безпекою підприємств харчової промисловості.

Опис

Ключові слова

управління фінансовою безпекою, харчова галузь, кондитерські підприємства, аналіз фінансового стану, структурно- функціональне моделювання, фінансова стійкість, рентабельність, інтегральний показник, матриця фінансових стратегій

Цитування

Бузецька К. І. Моделювання процесу управління фінансовою безпекою підприємств харчової галузі : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 051 Економіка / К. І. Бузецька ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2022. – 111 с.

DOI

Схвалення

Рецензія

Доповнено

На які посилаються