За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Дослідження засобів протидії безпілотним літальним апаратам

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2022

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Об'єкт роботи – засоби протидії безпілотним літальним апаратам. Мета роботи – розробка та дослідження ефективності відносно простих засобів протидії безпілотним літальним апаратам, для приватного користування. В роботі виконаний аналіз методів виявлення та протидії безпілотним літальним апаратам, визначені демаскуючі ознаки останніх. На практиці були перевірені два засоби протидії даним пристроям: WI FI-джамммер, та постановник завад супутникової навігації. Отримані результати їхньої роботи, свідчать про ефективність їхнього використання.

Опис

Ключові слова

БПЛА, протидія, wi-fiглушіння, dji spark

Бібліографічний опис

Коновалова К. Ю. Дослідження засобів протидії безпілотним літальним апаратам : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 172 Телекомунікації та радіотехніка / К. Ю. Коновалова ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2022. – 59 с.

DOI