За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Дослідження методів побудови модуля «Кабінет психолога» медичної інформаційної системи

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2022

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

В ході кваліфікаційної роботи було виконано огляд та аналіз існуючих медичних інформаційних систем та їх властивостей, проведено дослідження методів побудови систем для медичних закладів та грунтуючись на проведеному аналізі було розроблено удосконалений метод побудови модуля «Кабінет психолога» МІС. Використовуючи удосконалений метод було реалізовано програмний додаток, за допомогою якого психолог може більш ефективно проводити медичну реабілітацію та вчасно змінювати метод лікування не допускаючи регресу у пацієнта. Галузь застосування –інформаційні системи в медичній галузі.

Опис

Ключові слова

діагностика, ефективність лікування, медична інформаційна система, метод лікування, прогрес реабілітації, психолог

Бібліографічний опис

Уварова В. Ю. Дослідження методів побудови модуля «Кабінет психолога» медичної інформаційної системи : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 122 Комп’ютерні науки / В. Ю. Уварова ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2022. – 90 с.

DOI