За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Інтелектуальна система доступу до пріміщення по відбитку пальця

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2022

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Темою кваліфікаційної роботи є інтелектуальна система доступу до пріміщення по відбитку пальця. Метою кваліфікаційної роботи є розробка багатофункціонального створення системи функціонал якоі дозволяє сканувати та роспізнавати особу по відбитку пальця. Об'єктом дослідження цієї роботи є реалізація методів сканування відбитку, збереження зразку та аналіз відбитку при повторному скануванні з новим зразком відбитку пальця. Відповідно до мети кваліфікаційної роботи виконано поставлені задачі. Виконано аналіз предметної області для виявлення актуальності розробки системи роспізнавання відбитку. Проаналізовано існуючі рішення вже створених розробок, виявлено недоліки та переваги. Проаналізовано та обрано методи для обробки та аналізу відбитку з метою жосягнути максимальноі точності в роботі системи та уникнути небажаних системних помилок

Опис

Ключові слова

інформація, дослідження, відбиток пальця, машинне навчання

Бібліографічний опис

Свиридюк П. А. Інтелектуальна система доступу до пріміщення по відбитку пальця : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 123 Комп’ютерна інженерія / авт. ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2022. – 56 с.

DOI