За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Редизайн сайту архітектурного бюро

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2022

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Мета роботи – редизайн існуючого сайту архітектурного бюро зі створенням нового стилю та новою навігацією для спрощення пошуку інформації на сайті. Об’єкт дослідження – вимоги до дизайну інтерфейсів, особливості розробки структури та прототипів сайтів-візиток. Кваліфікаційна робота полягає в створенні нового дизайну для існуючого сайту архітектурного бюро з метою покращення відвідуваності сайту, наповнення необхідної інформації та знаходження клієнтів. В ході виконання роботи проведено аналіз завдання, визначені цілі та задачі проєктування; зроблено аналітичний огляд досягнень у створенні та розробці сайтів-візиток. Також визначено послідовність розробки дизайну сайту; проведено аналіз та вибір інструментальних засобів розробки. Проаналізовано дизайн існуючого сайту та проведено його редизайн, створено нові елементи графічного дизайну сторінки, розроблена інформаційна структура та навігація. На основі готових вайрфреймів для десктопної та мобільної версії створено прототипи сайту; компоновка контенту , верстання та тестування сайту . Після створення домену сайт публікується в мережі інтернет та створюються рекламні банери для просування сайту у соціальних мережах.

Опис

Ключові слова

бюро, модель

Бібліографічний опис

Узлова А. Д. Редизайн сайту архітектурного бюро: пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 186 – Видавництво та поліграфія / А. Д. Узлова; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2022. – 65 с.

DOI