За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Система прогнозування розвитку забруднень водних та земних поверхонь

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2022

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Об’єктом роботи є процес розробки програми для надання графічної інформації про забруднення землі та водної поверхні на основі даних, введених користувачем. Метою роботи є створення програмного забезпечення для прогнозування розвитку забруднень водних та земних поверхонь. Аналіз подібної програми, виявивлення її сильних та слабких сторон, розгляд полікоординатних перетвореннь і бібліотек Python. У ході роботи було розглянуто PyCharm як середовище розробки. Використана мова програмування Python. Розроблено програмний продукт для прогнозування розвитку забруднення водних та земних поверхонь.

Опис

Ключові слова

python, pycharm, полікоординатні перетворення, matplotlib, matplotlib.pyplot, matplotlib.lines, matplotlib.path

Бібліографічний опис

Ткачов В. А. Система прогнозування розвитку забруднень водних та земних поверхонь : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 122 Комп’ютерні науки / В. А. Ткачов ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2022. – 55 с.

DOI