За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Дослідження ефективності віртуальних машин найбільш поширених хмарних платформ

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2021

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Об’єктами дослідження є віртуальні машини у хмарах та продуктивність їх.компонентів. Метою роботи є вимірювання продуктивності віртуальних машин, їх порівняння, а також аналіз співвідношення між продуктивністю та ціною за користування віртуальними машинами. Це необхідно для того, щоб користувач мав змогу зробити оптимальний вибір хмари, яка буде основою його системи, базуючись на різних метриках. У результаті роботи була створена методика оцінювання продуктивності віртуальних машин у хмарі, а також проведено дослідження щодо продуктивності віртуальних машин у таких хмарах, як Google Cloud, Microsoft Azure та Amazon Web Services, а також оптимальності цін.

Опис

Ключові слова

віртуальна машина, оцінювання продуктивності віртуальних машин, хмарні обчислення, aws, flops, google cloud, microsoft azure

Бібліографічний опис

Черкас Б. І. Дослідження ефективності віртуальних машин найбільш поширених хмарних платформ : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 121 — Інженерфя програмного забезпечення / Б. І. Черкас ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2021. – 89 с.

DOI