За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Методи та алгоритми семантичної обробки веб-документів

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2021

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Метою кваліфікаційної роботи є аналіз методів та алгоритмів семантичної обробки веб-документів. У ході виконання кваліфікаційної роботи проведено аналіз сучасних методів виявлення схожих текстів в цілому та їх застосування до області веб-документів зокрема. Розглянуто задачу виявлення схожості веб-документів, використовуючи інформацію про схожість їх структурно-семантичних блоків. Запропоновано метод виділення блоків на підставі моделі представлення веб-документа. Розроблено програмні засоби, які дозволяють експериментальну перевірку ефективності розглянутих методів і алгоритмів.

Опис

Ключові слова

семантика, схожість, web-документ, плагіат, пошук, контент, блок, нечіткість

Бібліографічний опис

Кулєшов Д. О. Методи та алгоритми семантичної обробки веб-документів : пояснювальна записка до валіфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 123 Комп’ютерна інженерія / Д. О. Кулєшов ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2021. – 81 с.

DOI