Публікація:
Технологія створення кросплатформеної інформаційної системи для персональної багатофункціональної електронної бібліотеки

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2021

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Метою кваліфікаційної роботи є аналіз технологій створення багатоплатформової інформаційної системи для персональної багатофункціональної електронної бібліотеки та розробка власної технології створення інформаційної системи для персональної електронної бібліотеки. У ході виконання кваліфікаційної роботи проведено огляд сучасних пошукових систем та баз даних з вбудованим повнотекстовим пошуком. За результатами проведених досліджень були проаналізовані технології та інструменти розробки програмного забезпечення та на їх основі було зроблено обгрунтований вибір. Як результат кваліфікаційної роботи було створено спеціалізований програмний продукт, що задовольняє вимогам. Програмний засіб було реалізовано на мові С# на платформі .NET в середовищі Visual Studio з графічним інтерфейсом, побудованим за допомогою WPF.

Опис

Ключові слова

Visual Studio, Windows Presentation Foundation, C#, .Net Core, електронна бібліотека, пошукові системи, Sphinx

Бібліографічний опис

Скоромний О. Г. Технологія створення кросплатформеної інформаційної системи для персональної багатофункціональної електронної бібліотеки : пояснювальна записка до валіфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 123 Комп’ютерна інженерія / О. Г. Скоромний ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2021. – 62 с.

DOI