За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Вилучення та аналіз даних в судочинстві за допомогою методів OLAP і Data Mining

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2021

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Об’єктом дослідження є завдання знаходження прихованих закономірностей, а предметом дослідження - рішення у судових справах. Мета роботи - аналіз записів, отриманих в результаті обробки документів і рішень судів за допомогою методів і засобів технології Business Intelligence. В процесі дослідження проводився аналіз предметної області судочинства України, крім того був виконаний огляд існуючих аналогів. У ході виконання кваліфікаційної роботи приведені результати проектування і реалізації бази даних, а також проектування і розробка інструментів для вилучення параметрів, необхідних для проведення аналізу, і наповнення бази даних судочинства. Приведені результати OLAP аналізу цих судових рішень. У майбутньому, розроблені інструменти можуть дозволити зацікавленим людям самостійно отримувати дані і проводити їх аналіз.

Опис

Ключові слова

база даних, OLAP, Data Mining, Big Data, Business Intelligence, суди

Бібліографічний опис

Полонець К. С. Вилучення та аналіз даних в судочинстві за допомогою методів OLAP і Data Mining : пояснювальна записка до валіфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 123 Комп’ютерна інженерія / К. С. Полонець ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2021. – 71 с.

DOI