За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Модель мобільного застосунку iOS з додаванням базових сервісів та розширень

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2021

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Метою кваліфікаційної роботи є розробка моделі мобільного застосунку під платформу IOS для побудови комерційних додатків з надійною та легко масштабованою архітектурою. У ході виконання кваліфікаційної роботи було розроблено модель мобільного застосунку IOS з додаванням базових сервісів та розширень. Модель, що розроблено, призначена для спрощення розробки мобільного додатку. Вона відповідає рекомендаціям Apple, що до розробки мобільних додатків під платформу IOS, та включає в себе використання патернів та сучасних засобів розробки.

Опис

Ключові слова

мобільна розробка, шаблон застосунку, архітектура, патерни, Solid, iOS, сервіси, тестування

Бібліографічний опис

Оцевик В. А. Модель мобільного застосунку iOS з додаванням базових сервісів та розширень : пояснювальна записка до валіфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 123 Комп’ютерна інженерія / В. А. Оцевик ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2021. – 64 с.

DOI