За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Досвід організації в Україні системи підготовки фахівців з протезування та ортезування за сучасними міжнародними стандартами

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2021

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

УкрНДІпротезування

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

На основі майже двадцятирічного співробітництва Харківського національного університету радіоелектроніки (ХНУРЕ) та Українського науково-дослідного інституту протезування, протезобудування та відновлення працездатності (УкрНДІпротезування) наведено досвід організації в Україні системи підготовки фахівців з протезування та ортезування за сучасними міжнародними стандартами.

Опис

Ключові слова

біомедична інженерія, навчальні плани, міжнародні стандарти, ортезування, протезування

Бібліографічний опис

Аврунін О. Г. Досвід організації в Україні системи підготовки фахівців з протезування та ортезування за сучасними міжнародними стандартами / О. Г. Аврунін, В. В. Семенець, А. Д. Салєєва та ін. // Матеріали науково-практ. конф. з міжнародною участю "Реабілітація та протезування/ортезування ХХІ століття. Проблематика, перспективи та міжнародні стандарти відновлення рухової активності". – Харків, УкрНДІпротезування, 2021. – С. 54-57.

DOI