За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Вплив індивідуально-ігрових видів спорту на здоров'я, фізичний розвиток і психічну стійкість студентів

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2021

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

InterConf Scientific Publishing Center

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Індивідуально-ігрові види спорту (ІІВС), до яких відносяться бaдмінтон, теніс, нaстільний теніс, та ін. є специфічним видом рухової діяльності, який нaдає позитивний вплив на формування психофізичної готовності студентів, розвиток як зaгaльних, так і спеціaльних фізичних якостей, підвищення прaцездатності і поліпшення їхнього емоційного стану, розвиток таких вaжливих якостей як увaга, мислення, реaкція і створення в корі головного мозку нових умовно-рефлекторних зв'язків, сприяють формувaнню спритних і складно-координaційних дій.

Опис

Ключові слова

Ігрова діяльність, позитивні навички, фізичний розвиток, розумовий процес, стресостійкість, оздоровчий ефект

Бібліографічний опис

Гелета Д. Д. Вплив індивідуально-ігрових видів спорту на здоров'я, фізичний розвиток і психічну стійкість студентів / Д. Д. Гелета, Т. О. Горшанкова //Scientific Collestion "InterConf",(53): with the Proceedings of the 7th International Scientific and Practical Conference "International Forum: Problems and Scientific Solutions" (April 25-26, 2021) Melbourne, Australia, pp. 736-740.

DOI