За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Розробка дизайну додатку «Calendar Buddy для дизайн студії»

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2021

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Розглянуто аналітичний огляд літератури за темою кваліфікаційної роботи та проведенний аналіз аналогів. Далі проаналізовано технічне завдання, на основі чого був зроблений вибір інструментальних засобів для розробки дизайну додатку. Була спроектована інформаційна структура додатку на основі головних потреб в аналогових додатках, а також проведено UX-проектування, після якого був етап проектування варфреймів додатку, а потім дизайн додатку. У висновку додаток був протестований, а потім наповнений.Проведено економічне обгрунтування проекту, після якого була розрахована ціна проекту.

Опис

Ключові слова

дизайн, додаток

Бібліографічний опис

Єсіпова К.Ю. Розробка дизайну додатку «Calendar Buddy для дизайн студії»: пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 186 – Видавництво та поліграфія / К. Ю. Єсіпова; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2021. – 50 с.

DOI