За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Розробка фірмового стилю для кафедри ЕТЕМ УкрДУЗТ»

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2021

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

В роботі проаналізовано особливості презентування вищів на профорієнтаційних та виставкових заходах та розроблено макети рекламної продукції з елементами фірмового стилю. Основними носіями є корпоративні візитки, інформаційно-рекламні банери, прапорці, листівки, бейджі. Для розробки технологічного процесу виготовлення даної продукції обрані найбільш підходящі матеріали і птимальний комплекс поліграфічного обладнання та програмного забезпечення, розглянуті особливості технологічних операцій кожного з етапів відповідно до технологій друку, виконаний розрахунок основних матеріалів для виготовлення продукції цифровим способом з використанням широкоформатного друку на банерній тканині та сублімаційного на текстилі. Виконано також економічне обґрунтування проекту, розраховано собівартість та ціну продукції.

Опис

Ключові слова

друк, стиль

Бібліографічний опис

Харченко В. М. Розробка фірмового стилю для кафедри ЕТЕМ УкрДУЗТ»: пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 186 – Видавництво та поліграфія / В. М. Харченко; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2021. – 87 с.

DOI