За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Автоматизація процесу дистанційного тестування ПЗВ у промислових мережах електропостачання

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

У магістерської атестаційній роботі досліджено вплив наслідків відсутності своєчасного тестування стану та параметрів промислових електромереж на економічну ефективність та прибутковість виробничого процесу, а також безпеку праці виробників підприємств. Для цього проведений теоретичний аналіз обґрунтування необхідності автоматизації процесу автоматизації дистанційного тестування промислових електромереж, відбір технічних та програмних засобів, а також фахівців для здійснення процесу тестування. На основі проведеного дослідження було розроблено та запропоновано для впровадження у промисловість автоматизацію процесу дистанційного тестування параметрів та стану електромереж.

Опис

Ключові слова

автоматизація процесу, дистанційне тестування, ПЗВ, мережі електропостачання, промисловість

Бібліографічний опис

Мараховський Д. М. Автоматизація процесу дистанційного тестування ПЗВ у промислових мережах електропостачання : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 172 Телекомунікації та радіотехніка / Д. М. Мараховський ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 112 с.

DOI