За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Нейромережева система ідентифікації персоналу підприємства

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Метою роботи є розробка архітектури та практична реалізація нейромережевої системи для ідентифікації персоналу підприємств різного профілю та рівней. Предметом дослідження є підвищення ефективності нейромережевої системи ідентифікації персоналу підприємства. В магістерській атестаційній роботі проведено аналіз існуючих архітектур нейромережевих систем та методів ідентифікації, досліджено процес розпізнавання образів системою ідентифікації об’єктів на зображеннях та у реальному часі. Розроблена нейромережева система ідентифікації персоналу підприємства, здатна розпізнавати обличчя, індивідуальні ознаки та емоції людини.

Опис

Ключові слова

архітектура нейронних мереж, глибоке навчання, ідентифікація об’єктів, нейромережева система, нейронні мережі

Бібліографічний опис

Паскарюк Д. О. Нейромережева система ідентифікації персоналу підприємства : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології / Д. О. Паскарюк ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 95 с.

DOI