За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Проєктування тренінгової системи для дистанційного навчання студентів цивільної авіації з використанням технологій віртуальної реальності

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2021

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

КЛК ХНУВС

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

В тезах доповіді було розроблено спеціалізоване програмне забезпечення, адаптованого до онлайн-режиму в рамках проєктування тренінгової системи на базі технології віртуальної реальності, з метою проведення динамічного тестування студентів цивільної авіації для забезпечення їх якісної професійної підготовки.

Опис

Ключові слова

тренінгова система, віртуальна реальність, динамічний тест, студенти цивільної авіації

Бібліографічний опис

Селіванова К. Г. Проєктування тренінгової системи для дистанційного навчання студентів цивільної авіації з використанням технологій віртуальної реальності / К. Г. Селіванова, О. І. Соловйова, Ю. О. Семеренко // Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., (м. Кременчук, 12 трав. 2021 р.): у 2 ч. / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кременчуц. льотний коледж. – Харків : ХНУВС, 2021. – Ч. 1. – 576с. – С. 236-237.

DOI