За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Математичне моделювання в’язкої рідини на мові Python з використанням паралельних обчислень

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Атестаційна робота присвячена застосуванню методу послідовних на-ближень за нелінійністю, методу R-функцій та методу Гальоркіна для нестаціо-нарних задач для чисельного аналізу течій в’язкої нестисливої рідини в скін-ченних однозв’язних областях. Побудовано алгоритм розв’язання нелінійної нестаціонарної задачі для функції течії та виконано його програмну реалізацію на мові Python з використанням паралельних обчислень. Обчислювальний екс-перимент було проведено для тестової задачі у одиничному квадраті

Опис

Ключові слова

функція течії, метод гальоркіна для нестаціонарних задач, метод r-функцій, структура розв’язку, паралельні обчислення

Бібліографічний опис

Корсун К. О. Математичне моделювання в’язкої рідини на мові Python з використанням паралельних обчислень : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 124 Системний аналіз / К. О. Корсун ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 56 с.

DOI