За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Клітинно-автоматне моделювання динаміки реструктурованих мережевих структур

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Автори

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Дана робота присвячена клітинно-автоматному моделюванню динаміки реструктурованих мережевих структур. Підтримка функціонування мережевої структури в умовах впливу різних зовнішніх факторів передбачає одиночність або множинність, регулярність та унікальність в часі окремих впливів зовнішнього середовища на мережеву структуру. В умовах наявності таких впливів структура функціонально видозмінюється. Мета видозмін – підтримання функціональності структури. Динаміка реструктуризації визначається динамікою впливів зовнішнього середовища. Дані фактори взаємопов'язані і, зрозуміло, специфічні для різних предметних областей. Але загальний характер взаємозв'язків і взаємозалежностей – єдиний і, в цілому, відповідає представленому опису. У зв'язку з цим актуальна проблематика моделювання мережевих структур в аспекті їх реструктурування.

Опис

Ключові слова

клітинні автомати, реструктурованість, мережева структура, ресурс, протокол

Бібліографічний опис

Гук А. С. Клітинно-автоматне моделювання динаміки реструктурованих мережевих структур : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 123 Комп'ютерна інженерія / А. С. Гук ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 82 с.

DOI