За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Підготовка інженерів-педагогів до проектної діяльності в умовах становлення інформаційного суспільства

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2009

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

НТУУ«КПІ»

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

У статті розкривається суть проектної діяльності, різниця між «проектуванням» та суміжними поняттями «конструювання», «моделювання», «прогнозування», «планування». Проводиться порівняльний аналіз проектної діяльності інженера-педагога, інженера-конструктора (технолога) та спеціаліста в галузі комп’ютерних технологій за такими компонентами, як ціль, об’єкт, засоби, умови, результат і продукт проектування. Формулюється проблема відповідальності розробника за свій проект і необхідність цілеспрямованої підготовки майбутніх інженерів-педагогів до проектної діяльності.

Опис

Ключові слова

проектна діяльність, проектування, системне проектування, відповідальність проектанта, підготовка інженерів-педагогів

Бібліографічний опис

Бондаренко М. А. Підготовка інженерів-педагогів до проектної діяльності в умовах становлення інформаційного суспільства / М. А. Бондаренко, В. І. Шеховцова // Вісник НТУУ«КПІ». Філософія. Психологія. Педагогіка : збірник наукових праць. – 2009. – № 3(27). – Ч.1. – С. 132–136.

DOI