За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Прогнозування стану хворого на основі нейромережевих технологій

Немає доступних мініатюр

Дата

2019

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Метою атестаційної роботи є розроблення методу прогнозування стану хворого на основі нейромережевих технологій. У ході виконання атестаційної роботи проведено огляд існуючих методів прогнозування в режимі самонавчання. Розглянуто особливості протікання захворювання стенокардія, основні підходи до його діагностики. Проведено вибір методу прогнозування стану хворого на стенокардію та розроблено структурну схему методу прогнозування стану хворого на основі нейромережевих технологій. Проведено апробацію розробленого методу на медичних даних з репозиторію та проведено оцінку роботи методу прогнозування. Розроблений метод може бути використаний в медичних закладах при проведенні прогнозування стану пацієнтів.

Опис

Ключові слова

прогнозування стану хворого , нейромережеві технології, стенокардія, діагностика

Бібліографічний опис

Стратегопулос Є. Ю. Прогнозування стану хворого на основі нейромережевих технологій : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 123 Комп'ютерна інженерія / Є. Ю. Стратегопулос ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2019. – 80 с.

DOI