Публікація:
Проектування додрукарської підготовки етикетки для харчової продукції

dc.contributor.authorКартмазова, А. С.
dc.date.accessioned2025-11-28T18:26:15Z
dc.date.issued2024
dc.description.abstractУ бакалаврській кваліфікаційній роботі описано технологію додрукарської підготовки харчової етикетки, розроблено технологічну схему виготовлення проєктованої етикетки, розроблено технічну характеристику етикетки, обрано технологію, обладнання та матеріали для виготовлення друкарських форм, розроблено оригінал-макет етикетки, зроблено вибір необхідних програмних та технічних засобів; зроблено економічне обґрунтування проекту.
dc.identifier.citationКартмазова А. С. Проектування додрукарської підготовки етикетки для харчової продукції : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 186 Видавництво та поліграфія / А. С. Картмазова ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2025. – 67 с.
dc.identifier.urihttps://openarchive.nure.ua/handle/document/33146
dc.language.isouk
dc.subjectоригінал-макет
dc.subjectфотополімерні друкарські форми
dc.subjectмонтажний спуск
dc.subjectдодрукарська підготовка
dc.subjectтехнологія флексографського друку
dc.titleПроектування додрукарської підготовки етикетки для харчової продукції
dc.typeOther
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакунок

Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
2024_B_MST_Kartmazova.pdf
Розмір:
1.99 MB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Пакунок ліцензії

Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
license.txt
Розмір:
10.74 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: