Публікація: Проектування додрукарської підготовки етикетки для харчової продукції
Завантаження...
Дата
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
Анотація
У бакалаврській кваліфікаційній роботі описано технологію додрукарської підготовки харчової етикетки, розроблено технологічну схему виготовлення проєктованої етикетки, розроблено технічну характеристику етикетки, обрано технологію, обладнання та матеріали для виготовлення друкарських форм, розроблено оригінал-макет етикетки, зроблено вибір необхідних програмних та технічних засобів; зроблено економічне обґрунтування проекту.
Опис
Ключові слова
оригінал-макет, фотополімерні друкарські форми, монтажний спуск, додрукарська підготовка, технологія флексографського друку
Цитування
Картмазова А. С. Проектування додрукарської підготовки етикетки для харчової продукції : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 186 Видавництво та поліграфія / А. С. Картмазова ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2025. – 67 с.