Публікація:
Проектування додрукарської підготовки етикетки для харчової продукції

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

У бакалаврській кваліфікаційній роботі описано технологію додрукарської підготовки харчової етикетки, розроблено технологічну схему виготовлення проєктованої етикетки, розроблено технічну характеристику етикетки, обрано технологію, обладнання та матеріали для виготовлення друкарських форм, розроблено оригінал-макет етикетки, зроблено вибір необхідних програмних та технічних засобів; зроблено економічне обґрунтування проекту.

Опис

Ключові слова

оригінал-макет, фотополімерні друкарські форми, монтажний спуск, додрукарська підготовка, технологія флексографського друку

Цитування

Картмазова А. С. Проектування додрукарської підготовки етикетки для харчової продукції : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 186 Видавництво та поліграфія / А. С. Картмазова ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2025. – 67 с.

DOI

Схвалення

Рецензія

Доповнено

На які посилаються