Публікація:
Рекомендаційна система з приготування страв для набору розпізнаних та класифікованих продуктів харчування

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2024

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

ХНУРЕ

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

This work describes the design and implementation of a recommendation system for efficient food resource management. The system tracks products and recommends recipes based on available products, considering user preferences and limitations. It utilizes computer vision technologies like OpenCV and TensorFlow for accurate product identification. Web scraping and natural language processing (NLP) help build a diverse recipe and product database. Product and recipe information is stored in a NoSQL MongoDB database. Cameras integrated into the refrigerator aid in product tracking, while a screen builtinto refrigeratorand mobile app provide convenient user interaction.

Опис

Ключові слова

рекомендаційна система, класифікація продуктів, рецепти страв, розпізнавання інгредієнтів, персоналізовані рекомендації

Бібліографічний опис

Варламов М. Д. Рекомендаційна система з приготування страв для набору розпізнаних та класифікованих продуктів харчування / М. Д. Варламов ; наук. керівник к. т. н., с. н. с. А. І. Коваленко // Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті : матеріали 28-го Міжнар. молодіж. форуму, 16–18 квітня 2024 р. – Харків : ХНУРЕ, 2024. – Т. 6 – С. 675-676.

DOI